Kraco in the Media

Stay tuned for the latest Kraco news.

Pro Business – Covid-19, Pasojat ne Biznes!

Sokol Kraja: “Të hiqet faturimi i dyfishtë me Kosovën”

Sokol Kraja “Mundësitë dhe sfidat e marrëdhënieve tregtare Kosovë-Shqipëri”

Sokol Kraja – “Nxitja e turizmit dhe kulturës si katalizatore te zhvillimit ekonomik”

Sokol Kraja – në eventin Ti nuk do jesh kurrë vetëm, në ndihmë të banorëve të dëmtuar nga tërmeti

Sokol Kraja Konferenca Kombëtare Shqiptare e industrisë Së Bimëve Mjeksore dhe aromatike.

Sokol Kraja, skenaret e krizës financiare në Shqipëri.

Sokol Kraja – Debat.televiziv. “Siguria ushqimore”

Sokol Kraja
Konventa e Prodhuesve të Shqipërisë

Sokol Kraja në ceremoninë e fitimit te cmimit “Bleta e Artë” të dhënë nga qeveria shqiptare

Sokol Kraja
Eksportet Shqiptare

Sokol Kraja – në enisionin Opinion. Emergjenca shëndetësore dhe situata e biznesit

Sokol Koronavirus

Sokol Kraja – Fjala përshëndetëse e Kryetarit të Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë. Dhjetor 2018

Sokol Kraja – emërohet konsull nderi i Republikës së Letonisë në Shqipëri

Subscribe to our free newsletter!

Sign-up to get the latest news and update information.


    newsletter kraco