JU JENI NË: Home

Kafe Energji Produkte të reja Kafe Energji

Kapuçino kremose

Kapuçino kremose

Konfeksioni: 10 bustina. Shtesa për përgatitjen e kapuçinos: 120 [..]

 

shadow
Çaj i Zi

Çaj i Zi

Përgatitja: Vendoset filtrin në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Çaj Jeshil

Çaj Jeshil

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
English Breakfast

English Breakfast

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Fruta të Kuqe

Fruta të Kuqe

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Mente

Mente

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Roibos Afrikan

Roibos Afrikan

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Limon Sorbeto

Limon Sorbeto

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Kamomil

Kamomil

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Agrume

Agrume

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Jeshil Jasemin

Jeshil Jasemin

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Boronicë

Boronicë

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow

Kafe Energji Produkte Top Kafe Energji

Kapuçino kremose

Kapuçino kremose

Konfeksioni: 10 bustina. Shtesa për përgatitjen e kapuçinos: 120 ml [..]
Shadow
Çaj Limon me aloe

Çaj Limon me aloe

Konfeksioni: 50 bustina  Koha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Çaj Limon

Çaj Limon

Konfeksioni: 50 bustinaKoha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Caj i ZI Me Kakao

Caj i ZI Me Kakao

Përdorimi: vendoset 3-4 g (1 ½ lugë çaji) në një filxhan me ujë të nxehtë (200ml) [..]
Shadow
Chai Pikante

Chai Pikante

Përdorimi: vendoset 3-4 g (2 lugë çaji) në një filxhan me ujë të nxehtë (200ml) dhe [..]
Shadow
Çaj jeshil

Çaj jeshil

Konfeksioni: 20 filtra X 1.75 g = 35 gPërgatitja: Vendoset filtri në një [..]
Shadow

Kraco Panaire dhe ngjarje Kafe Energji

Panairi HORECA Athinë 2019

 

Kompania KRACO – merr pjesë në Panairin HORECA, ATHINË 08-11Shkurt 2019, panair I cili zhvillohet prej 13 vjetësh.

Ne panairin prej 50.000 m2 ishin pjesëmarrës 550 kompani kombëtare dhe ndërkombëtare, stendat e të cilave u vizituan nga mbi 125 000 profesionistë të ndryshëm nga rajoni I Ballkanit dhe më gjerë.

Stenda e KRACO-s spikati me design [..]

Panairi sial 2018

 

Kompania KRACO - merr pjesë për të dyten herë në Panairin Ushqimor, SIAL PARIS 21-25 Tetor 2018.
Ne panair morën pjesë 7 200 kompani ndërkombëtare nga 119 vënde, stendat e të cilave u vizituan nga mbi 310 000 profesionistë të ndryshëm nga më shumë se 200 [..]

Ministrja deklaron : Sot vizituam një kompani lider në Shqipëri në prodhimin dhe përgatitjen e pijeve të ngrohta, e cila është dhe një ndër përfaqësuesit kryesorë e më dinjitozë të Shqiperisë në panairet ndërkombëtare.

 

Ministrja për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Znj. Sonila Qato zhvilloi një vizitë në ambjentet e kompanisë KRACO në datën 19 Mars 2018. Gjatë vizitës së saj, Znj.Sonila Qato u njoh me proçeset e prodhimit , aktivitetin e kompanisë në panairet më të mëdha ushqimore në botë dhe vlerësoi standartet e larta të produkteve KRACO , si ndër të vetmet Ambasadore të Shqipërisë në [..]
Ombra
instagram

Kraco Instagram Kraco

instagram

Kraco Facebook Kraco

instagram

Kraco Youtube Kraco
Ombra