JU JENI NË: HomeKracoPrivate label

Private label

Gamë e madhe produktesh

Kraco prodhon një gamë të gjerë dhe unike produktesh. Gama jonë është e ndryshme dhe shumëllojshme.
Produktet tona përdoren gjërësisht në Supermarkete, Bare, Hotele dhe kudo tjetër ku konsumohet ushqim dhe pije.
Ne mund të zgjerojmë gamën e produkteve tuaja duke prodhuar produkte me markën Tuaj.
E gjithë gama jonë e produkteve bazohet në principin.

Shëndet dhe bukuri

Doni të realizoni një produkt me markën Tuaj?

Ne punonjmë me klientin dhe për klientin. Stafi ynë profesional këshillon, programon, parashikon të gjitha nevojat e klientit. Çdo gjë që dëshironi, shija, paketimi, dizenjo, përpunimi grafik, fleksibiliteti dhe përshtatja, në mund ta realizojmë bashkarisht me ju.
Rezultati nuk mungon. Marka juaj do jetë vërtetë cilësore e përshtatur në një produkt sipas kërkesave tuaja.
Përfitimi juaj është misioni ynë.

EKSPERTËT në dispozicionin tuaj

Ju jeni një klient i rëndësishëm për ne. Ne ju vlerësojmë dhe ju japim mundësinë të merrni një gamë të gjerë produktesh nga nje burim i vetëm.
• Etiketë private e çdo produkti
• Grafikë dhe dizenjim produkti
• Menaxhim të cilësisë
• Asistence dhe përshtatje të etiketës së klientit me normat dhe ligjet në fuqi
• Prodhim modern
• Planifikim i përbashkët porosie për prodhim
• Trajnim i kualifikuar dhe profesional i forcës shitëse të klientit
• Zhvillim i produkteve të reja

PARTNER pa kufij

Ne kemi punësuar njerëz të ditur dhe me pervojë të cilët janë gjithmonë në shërbimin tuaj.
Ne mendojmë, prodhojmë dhe zhvillohemi duke menduar në nivel global, duke zhvilluar strategji që shkojnë përtej kufijve kombëtarë për ti shërbyer nevojave të tregtisë sipas standarteve ndërkombëtare.
Ombra

Kafe Energji Produkte të reja Kafe Energji

Mente

Mente

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Çaj i Zi

Çaj i Zi

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Limon, Xhinxher & Kivi

Limon, Xhinxher & Kivi

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Boronicë

Boronicë

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Jeshil Jasemin

Jeshil Jasemin

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Agrume

Agrume

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Kamomil

Kamomil

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Limon Sorbeto

Limon Sorbeto

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Roibos Afrikan

Roibos Afrikan

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Fruta të Kuqe

Fruta të Kuqe

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
English Breakfast

English Breakfast

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Çaj Jeshil

Çaj Jeshil

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow

Kafe Energji Produkte Top Kafe Energji

Shegë & Brusnicë

Shegë & Brusnicë

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë të nxehtë dhe lihet [..]
Shadow
Agrume

Agrume

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë të nxehtë dhe [..]
Shadow
Trëndafil & Hibiskus

Trëndafil & Hibiskus

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë të nxehtë dhe lihet [..]
Shadow
Xhinxher & Limon

Xhinxher & Limon

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë të nxehtë dhe lihet [..]
Shadow
Çaj Trëndafil i egër

Çaj Trëndafil i egër

Konfeksioni: 20 bustina Koha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Buding çokollatë

Buding çokollatë

Përbërësit: 2 bustina Shtesa për përgatitjen e budingut:500 ml qumësht. [..]
Shadow

Kafe Energji Momentet e mirëqënies Kafe Energji

ÇAJRA MEDICINALË

Kraco Panaire dhe ngjarje Kafe Energji

KRACO at ANUGA 2017 International Fair in KÖLN GERMANY

 

The first and only Albanian company that participates as an exhibitor at the largest and most important international food and beverage fair. There were 7400 international companies from 107 countries around the world, which presented the latest news on the food industry. KRACO's stand attracted many visitors during the 5 days of the fair. The high quality of the KRACO products was [..]

Panairi sial 2016

 

KRACO - Kompania lider në Shqipëri në prodhimin e çajit të ngrohtë dhe të ftohtë, kapucino, çokollatë, kakao, etj, fituese e çimimit “Kompania më e mirë 2014”, merr pjesë në një prej eventeve më të mëdha botërore të industrisë ushqimore “Panairi SIAL” në Paris nga data 16 - 20 Tetor 2016, si e vetmja kompani Shqipëtare në këtë event. [..]

Stafi i KRACO-s viziton shtëpinë e fëmijës Bethany në Tiranë

 

  Punonjësit e kompanisë KRACO kaluan një dite shumë  të bukur pranë fëmijëve të qëndrës BETHANY në Tiranë. Emocione të thella kur ndjen përqafimin e fëmijeve të vegjël, shikimin e tyre   dhe reagimin  e tyre  kur  i merr në krahë.

Janë fëmijë që mungesën e prindërve ja kanë zevëndësuar  kujdestaret e [..]
Ombra

Kraco Instagram Kraco

Kraco Youtube Kraco
Ombra