JU JENI NË: HomeKracoKarriera

Karriera

Punonjësist  janë aseti më i çmuar i kompanisë KRACO. Për këtë arsye investojmë shumë në kapitalin njerëzor.

Ofrojmë mundësi të shkëlqyer për rritje profesionale nëpërmjet trajnimeve brënda dhe jashtë vendit. I japim mundësi çdo punonjësi që të zhvillojë aftësitë e veta individuale duke  realizuar programe individuale dhe kolektive trajnimi.

Çdo punonjës ka mundësi të shkëlqyer karriere,  bazuar në aftësitë profesionale dhe rritjen e performancës në punë.

Nëse jeni  i interesuar për punë dërgoni Curriculumin tuaj  sipas formularit përkatës. Në bazë të kodit të etikës të kompanisë tonë të dhënat personale të aplikuesit do jenë thellësisht të rezervuara.

Fusha e kërkuar *

Ref.

Titulli*

Emër*

Mbiemër*

Seksi*

Shteti i lindjes*

Vendlindja*

Data e lindjes*

Adresa*

Telefon

Kodi Zip*

Vendodhja*

Rrethi*

Vendqëndrimi është i ndryshëm nga rezidenca
Adresa e Vendqëndrimit*

Kodi Zip i Vendqëndrimit*

Vendodhja*

Rrethi*

Kombësia*

Telefon*

Titulli i studimeve*

Specifiko titullin e studimeve*

Gjuha 1*

Niveli gjuhës 1*

Gjuha 2

Niveli gjuhës 2

Gjuha 3

Niveli gjuhës 3

Windows

Office

SAP

Outlook

Internet

Aftësi të tjera komjuterike
Fusha e interesit*

Statusi i punësimit*

Tipi i kontratës

Transferime të mundshme
Shënime

Email*

CV*


Aantispam sa bën 3+7*
Privatësia

Shumë faleminderit që na vizituat në faqen tonë online Kraco.com dhe që besuat te Kraco. Ne përpiqemi të bëjmë gjithçka që mundemi për të respektuar besimin e konsumatorit në markën tonë si dhe angazhimi ynë në privatësinë tuaj nuk bën përjashtim. Ne jemi të angazhuar për të ruajtur dhe mbrojtur të dhënat personele të konsumatorin në internet.

Kur vizitoni faqen tonë disa të dhëna ruhen automatikisht në serverat tanë, për qëllime të administrimit të sistemit, statistika dhe për backupe. Në këto të dhëna përfshihen, shërbimi i internetit të përdorur nga ju, në disa raste adresën IP, versioni i softwar-it, sistemi operativ i komjuterit të përdourur për të vizituar faqen tonë, faqet e internetit që vizitoni ndërkohë që jeni në faqen tonë dhe nëse është i aplikueshëm çdo mjet kërkimi që keni përdorur për të na gjetur ne. Në varësi të rrethanave, këto të dhëna shërbejnë për të nxjerrë konkluzione për vizitorët e faqes tonë. Megjithatë asnjë e dhenë personale nuk lidhet me në këtë kontekst. Këto të dhëna përdoren vetëm pasi jane bërë anonime.

  

 
 
Ombra

Kafe Energji Produkte të reja Kafe Energji

Panna Cotta

Panna Cotta

Përbërësit: 2 bustina, karamele e shkrirë Shtesa për [..]

 

shadow
Kapuçino kremose

Kapuçino kremose

Përbërësit: 10 bustina Shtesa për përgatitjen e kapuçinos: 120 [..]

 

shadow
Derjeeling

Derjeeling

Konfeksioni: 20 filtra Koha e infusionit: 3 – 5 minuta [..]

 

shadow
Bardhe

Bardhe

Konfeksioni: 20 filtra Koha e infusionit: 3 – 5 minuta [..]

 

shadow
Early Grey

Early Grey

Konfeksioni: 20 filtraKoha e infusionit: 3 – 5 minuta [..]

 

shadow
Dekafeinato

Dekafeinato

Konfeksioni: 20 filtraKoha e infusionit: 3 – 5 minuta [..]

 

shadow
Boronicë

Boronicë

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Jeshil Jasemin

Jeshil Jasemin

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow
Agrume

Agrume

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Kamomil

Kamomil

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Limon Sorbeto

Limon Sorbeto

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml [..]

 

shadow
Roibos Afrikan

Roibos Afrikan

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë [..]

 

shadow

Kafe Energji Produkte Top Kafe Energji

Kapuçino kremose

Kapuçino kremose

Përbërësit: 10 bustina Shtesa për përgatitjen e kapuçinos: 120 ml [..]
Shadow
Çaj Limon

Çaj Limon

Konfeksioni: 50 bustina Koha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Çaj Limon me aloe

Çaj Limon me aloe

Konfeksioni: 50 bustina Koha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Çaj  mali

Çaj mali

Konfeksioni: 20 bustina Koha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Çaj Trëndafil i egër

Çaj Trëndafil i egër

Konfeksioni: 20 bustina Koha e infusionit: 5 - 8 minuta [..]
Shadow
Shegë & Brusnicë

Shegë & Brusnicë

Përgatitja: Vendoset filtri në një filxhan duke shtuar 200 ml ujë të nxehtë dhe lihet [..]
Shadow

Kafe Energji Momentet e mirëqënies Kafe Energji

ÇAJRA MEDICINALË

Kraco Panaire dhe ngjarje Kafe Energji

Panairi HORECA Athinë 2019

 

Kompania KRACO – merr pjesë në Panairin HORECA, ATHINË 08-11Shkurt 2019, panair I cili zhvillohet prej 13 vjetësh.

Ne panairin prej 50.000 m2 ishin pjesëmarrës 550 kompani kombëtare dhe ndërkombëtare, stendat e të cilave u vizituan nga mbi 125 000 profesionistë të ndryshëm nga rajoni I Ballkanit dhe më gjerë.

Stenda e KRACO-s spikati me design [..]

Panairi sial 2018

 

Kompania KRACO - merr pjesë për të dyten herë në Panairin Ushqimor, SIAL PARIS 21-25 Tetor 2018.
Ne panair morën pjesë 7 200 kompani ndërkombëtare nga 119 vënde, stendat e të cilave u vizituan nga mbi 310 000 profesionistë të ndryshëm nga më shumë se 200 [..]

Ministrja deklaron : Sot vizituam një kompani lider në Shqipëri në prodhimin dhe përgatitjen e pijeve të ngrohta, e cila është dhe një ndër përfaqësuesit kryesorë e më dinjitozë të Shqiperisë në panairet ndërkombëtare.

 

Ministrja për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Znj. Sonila Qato zhvilloi një vizitë në ambjentet e kompanisë KRACO në datën 19 Mars 2018. Gjatë vizitës së saj, Znj.Sonila Qato u njoh me proçeset e prodhimit , aktivitetin e kompanisë në panairet më të mëdha ushqimore në botë dhe vlerësoi standartet e larta të produkteve KRACO , si ndër të vetmet Ambasadore të Shqipërisë në [..]
Ombra
instagram

Kraco Instagram Kraco

instagram

Kraco Facebook Kraco

instagram

Kraco Youtube Kraco
Ombra